Zmeura liofilizata

  • 20,00 lei

  • Cod produs: Zmeura
  • Disponibilitate: Out Of Stock

Optiuni disponibile


 

Prin procesul de liofilizare zmeura  isi pastreaza toate substantele nutritive importante, fibre, vitamine si minerale.  

Zmeura, de culoare rosu-roz stralucitor, este una dintre cele mai populare fructe de padure pe care vrei sa le savurezi! Este o sursa bogata de substante chimice, vitamine si minerale esentiale pentru o sanatate optima.

Zmeura liofilizata are un continut scazut de calorii si grasimi. Cu toate acestea, este o sursa bogata de fibre dietetice si antioxidanți. 100 g fructe de padure detin doar 52 de calorii, dar asigura 6,5 ​​g de fibre (16% din aportul zilnic recomandat).

Zmeura are un nivel semnificativ ridicat de substante fitochimice: flavonoide fenolice, precum antocianine, acid elagic (tanin), quercetina, acid galic, cianidina, pelargonidina, catechine, kaempferol și acid salicilic.  

 Zmeura liofilizata este o sursa excelenta de vitamina C, care este, de asemenea, un puternic antioxidant natural. 100 g fructe de padure furnizeaza 26,2 mg, sau aproximativ 33% din doza zilnica recomandata. Consumul de fructe bogate în vitamina C ajuta organismul uman sa dezvolte rezistența la agenții infecțioși, sa contracarați inflamațiile și sa anihileze radicalii liberi nocivi.

Zmeura conține vitamine antioxidante precum vitamina A și vitamina E.  

 Conțin o cantitate buna de minerale precum potasiu, mangan, cupru, fier și magneziu. Potasiul este o componenta importanta a fluidelor celulare și corporale si ajuta la controlul ritmului cardiac și al tensiunii arteriale. Manganul este utilizat de organism ca si co-factor pentru puternica enzima antioxidanta.  

Sunt bogate în grupul complex de vitamine B și vitamina K. Zmeura conține cantitați foarte bune de vitamina B6, niacina (B3), riboflavina (B2) și acid folic. aceste vitamine ajuta organismul în metabolismul carbohidraților, proteinelor și grasimilor.


Spune-ti recenzia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun

Etichete: Zmeura liofilizata