Conopida

  • 0,00 lei

  • Cod produs: Conopida
  • Disponibilitate: In stoc

Optiuni disponibile


Prin procesul de liofilizare  conopida   isi pastreaza toate substantele nutritive importante.

Conopida este ca o baghetă magică atunci când vine vorba despre menținerea celulelor sănătoase din organism. Ne ajută să eliminăm toxinele, să combatem radicalii liberi, curățând toate sistemele și toate organele de efectele nocive ale mediului, alimentației sau moștenirii genetice.

Dacă simți că uiți prea repede sau ai nevoie de îmbunătățire a performanțelor creierului pentru muncă sau studiu, conopida conține colină, care este un element esențial pentru învățare și memorie.

Fiind bogată în fibre și apă, conopida poate ajuta la ameliorarea constipației și la menținerea unui tract digestiv sănătos. Conținutul ridicat de fibre poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea sensibilității la insulină, care poate spori pierderea în greutate a persoanelor cu obezitate.

Din nou, conținutul ridicat de fibre din conopidă aduce beneficii consumatorului, contribuind la scăderea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol.

Consumul de alimente întregi și alimente bogate în fibre, cum ar fi conopida, poate ajuta la reglarea sistemului imunitar și la reducerea inflamației.

Având în vedere capacitatea conopidei de a reduce inflamațiile din corp, aceasta, la rândul său, ajută la atenuarea afecțiunilor legate de aceasta, cum ar fi bolile cardiovasculare, diabetul, cancerul și obezitatea.

Deoarece conopida conține niveluri ridicate de vitamina K, aceasta poate susține oasele sănătoase prin îmbunătățirea absorbției calciului.

Studiile au descoperit proprietăți anti-cancerigene în conopidă, precum și în altele din familia Brassicaceae, care pot reduce riscul de cancer, ajutând la prevenirea mutațiilor celulare și reducerea stresului oxidativ din radicalii liberi.



Consumul de conopidă pare a fi cel mai benefic pentru cancerul pulmonar, stomacal, de colon și rectal.


Această legumă conține vitamina C, beta-caroten, kaempferol, quercetin, rutabion, acid cinamic și multe altele. Toți acești antioxidanți contribuie la protecția organismului împotriva radicalilor liberi. Astfel, conopida contribuie și la încetinirea procesului de îmbătrânire și la prevenirea distrugerii țesuturilor și a organelor.

Spune-ti recenzia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun

Etichete: Conopida