Mango liofilizat

  • 20,00 lei

  • Cod produs: Mango
  • Disponibilitate: Out Of Stock

Optiuni disponibile


Prin procesul de liofilizare fructul de mango isi pastreaza toate substantele nutritive importante, fibre, vitamine si minerale. Nu contin adaus de zahar ci 100% fruct de mango.  

Regele fructelor, mango este unul dintre cele mai populare fructe, fiind foarte incarcat din punct de vedere nutritiv, cu un gust unic, parfum inconfundabil, cu siguranta isi merita statutul de super fruct.

Fructul de mango este bogat in fibre dietetice pre-biotice, vitamine, minerale si flavonoide (compusi poli-fenolici antioxidanti). 

 Mai multe studii sugereaza ca un proces de compusi polifenolici antioxidanti gasiti in mango sunt cunoscuti pentru a oferi protectie impotriva cancerului de san si cancerului de colon.

Fructul de mango liofilizat este o sursa excelenta de vitamina A si flavonoide, cum ar fi beta-caroten, alfa-caroten, si beta-criptoxantina, 100 g de fructe proaspete oferind 765 mg sau 25% din cantitatile zilnice recomandate de vitamina A. Impreuna, acesti compusi sunt cunoscuti ca au proprietati antioxidante si sunt esentiali pentru vedere. Vitamina A este, de asemenea, necesara pentru mentinerea mucoaselor membranelor sanatoase si a pielii. Consumul de fructe naturale bogate in caroten este cunoscut pentru a proteja organismul de cancer pulmonar si cancer al cavitatii bucale.

Fructul de mango liofiiat este o sursa buna de potasiu, 100 g de fructe oferind 156 mg de potasiu si numai 2 mg de sodiu. Potasiul ajuta la controlul ritmului cardiac si al tensiunii arteriale.

Este, de asemenea, o sursa foarte buna de vitamina B6 (piridoxina), vitamina C si vitamina E. Consumul de alimente bogate in vitamina C ajuta organismul sa dezvolte rezistenta impotriva agentilor infectiosi si curata organismul de radicalii liberi din oxigen. Vitamina B 6 sau piridoxina este necesara pentru producerea de hormon GABA in creier. Aceasta controleaza, de asemenea, nivelul de homocistiena in sange, care poate fi daunatoare in alt mod de a vaselor de sange care rezulta in CAD si accident vascular cerebral.

Mai mult, el contine si cantitati moderate de cupru . Cuprul este un co-factor pentru mai multe enzime vitale, inclusiv citocrom c-oxidaza si superoxid dismutaza (alte minerale functioneaza ca si co-factori pentru aceasta enzima sunt manganul si zincul). Cuprul este, de asemenea, necesar pentru producerea de celule rosii din sange.

Spune-ti recenzia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun

Etichete: Mango liofilizat