Povestea noastra

Povestea noastra

Povestea noastra

Credem in fructe si legume


O dietă bogată în plante este cheia unui viitor sănătos pentru oameni și planetă

O dietă bogată în plante este cheia unui viitor sănătos pentru oameni și planetă

Schimbăm regulile jocului!

Noi, la Microfood Organic, recunoaștem problemele cu care ne confruntăm:

- fast-food-urile dăunătoare și impactul acestora asupra sănătății

- valoare nutritivă scăzută a alimentelor

- gust scăzut și valoare nutritivă a „cinelor TV”

- conservanți, aditivi și substanțe chimice alimentare dăunătoare

O epidemie de obezitate și probleme de sănătate ca urmare a unei diete bogate în calorii, cu conținut scăzut de nutrienți.

Microfood Organic abordează aceste probleme , oferind mese rapide sănătoase, delicioase, cu aproape zero deșeuri alimentare.

Apasă pentru mai multe!

Cu o valoare nutritivă ridicată, spre deosebire de orice altă opțiune de masă rapidă, Microfood Organic oferă o alternativă sănătoasă și delicioasă

Gustarile Microfood Organic sunt create folosind tehnologia de liofilizare, la fel ca cea folosită în misiunile spațiale de NASA, care asigură faptul că ingredientele sunt la fel de bogate în nutrienți ca în ziua recoltei.

Gustarile delicioase și sănătoase ale lui Microfood Organic sunt dezvoltate de nutriționiști .

Alimentatie 100% naturala, curata. Fără ingrediente artificiale, fără aditivi, fără conservanți

Avantajele freeze-drying

Nutritia – Procesul de liofilizare nu folosește nicio o forma de căldură, deci pierderea de nutrițenti este minima, nu sunt adaugate substanțe chimice sau conservanți.

Gustul - Isi pastraza aroma.

Textura – Crocant si tare isi revin la textura originala daca sunt rehidratate.

Forma- Culoarea si forma se pastreaza

Depozitarea – Nu este nevoie de refigerare, depozitati alimentele in pungi etanse pana la 25 ani.

Mancare irosita

O treime din mâncare se pierde pe drumul de recoltare pana la client.

Unul din opt alimente este aruncat. Romanii arunca 6.000 de tone de alimente pe zi, ceea ce inseamna 16 kg pe luna de persoana. Astfel, un roman ajunge sa risipeasca anual, in medie, 129 kilograme de mancare, ceea ce inseamna aproape 12% din hrana cumparata.

In tara noastra ajunge la gunoi in special hrana gatita (24%), urmata de fructe (22%), legume (21%), iar 20% sunt produse de panificatie. 11% din alimentele aruncare sunt lactate si doar 1% este carne.

Cea mai mare risipa de alimente vine din gospodarii, astfel ca peste 3.000 de tone de alimente pe zi risipite sunt aruncate de romani la gunoi din casele lor.

Comunitatea Europeana și-a stabilit acum un obiectiv de a reduce drastic risipa de alimente cu 50% până în 2030, conservarea, de exemplu prin uscare prin congelare, este crucială.

Multe țări europene au sau solicită legi împotriva risipei alimentare,

Impreuna ne pregatim pentru viitor mai responsabil .